Overslaan en naar de inhoud gaan

Outsourcing

iQuu is de strategische partner in kostenefficiënte outsourcing van techniekers. Bedrijven in West- en Oost-Vlaanderen kunnen op ons beroep doen voor zowel korte als lange opdrachten en op projectbasis.

Kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit dragen wij hoog in het vaandel!

Onze techniekers zijn stuk voor stuk rasechte vakmensen die snel inzetbaar zijn in industriële ondernemingen voor technisch onderhoud, las- en montagewerken en industriële verhuisprojecten. Maar ook in onderhoud en installatie van elektriciteit zijn onze techniekers thuis.

De troeven van slimme outsourcing via iQuu:

Flexibiliteit

Onze techniekers kunnen zowel in dag-, nacht- als ploegensysteem ingeschakeld worden. Ze beschikken over een eigen wagen, eigen materiaal en een stevige portie vakkennis. Ze zijn hierdoor instant inzetbaar voor korte of langere opdrachten.


Continuïteit gegarandeerd


Als één van de vaste medewerkers plots uitvalt of er is een tijdelijke vermeerdering van werk, dan schieten onze techniekers jouw bedrijf te hulp. Zo kan je je blijven focussen op de kern van de zaak.

Kostenefficiënt

Iemand vast in dienst nemen op de payroll is een aardige investering. Bij iQuu hanteren wij een transparant tarief dat de totaalkost van de werknemer omvat en dit enkel voor die periode dat jouw bedrijf daadwerkelijk iemand nodig heeft.